Buna benzer bir yazıyı geçen yıl ne yazık ki yine yazmıştım. Yine kınamıştım. Mevzubahis Filenin Sultanları elbette. Geçtiğimiz günlerde Türkiye'den yurt dışına 13 saatlik bir uçuşları olan milli sporcularımız, THY'nin ekonomi sınıfı tarafında yolculuk etmek zorunda kaldılar. THY ise bunun federasyon tarafından belirlendiği açıklamasını dile getirdi. Biz vatandaşlar da olup biteni ağzımız açık bir şekilde seyrettik.

Yahu, Filenin Sultanları dediğimiz insanlar:

1- Kazanabilecekleri tüm kupaları ve şampiyonlukları kazanan namağlup milli takımımız.

2- Kadınların boyları 2 metre civarında, orada nasıl gitsinler! Kimsenin mi cidden aklına gelmiyor??

3- İtibardan tasarruf olmaz, algınıza ne oldu?

Sultanlar, bu olayı instagram hesaplarında paylaştılar. Sosyal medyada ise tabii ki bu olay bizleri yine bir ikiye böldü. Her şeyde ikiye bölünebilen başka bir güruh daha yoktur. Kullanıcılar haklı olarak milli sporcularımıza sahip çıkanlar ve "Onlar kim ki, niye özel uçak verilsin?" diye kendi kendine hazımsızlık problemi çeken ve tüm hıncını güçlü kadınlarla klavye başında uğraşarak çıkarmaya çalışanlar olarak ikiye bölündü. 

Bacakları sıkış tıkış gönderdiğiniz milli takımımıza olan derin bağlılığınız göz yaşartıcı gerçekten. Şu haberi tekrar yazdırdığınız için, bu olay tekrar gündeme geldiği için sorumlu olan herkesin yüzünün en azından birazcık da olsa kızarması temennisi ile!