Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak ve Cumhuriyet değerlerine bağlılığını göstermek amacıyla, Özel Seviye Batıkent Okulları 2025–2026 eğitim-öğretim yılı kapsamında anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

A L I 9013

Bu özel günde, Seviye Ailesi olarak hem Ata’mıza hem de onun bizlere bıraktığı en büyük eseri olan aziz emaneti Cumhuriyetimize sahip çıktığımızı göstermek amacıyla Anıtkabir’i ziyaret ettik.

A L I 9121

Saat 10.30’da başlayan törende, Özel Seviye Batıkent Okulları Kurucu Temsilcisi Fırat Gündoğan, okul yöneticileri, öğretmenler ve tüm sınıf kademelerinden öğrenciler yer aldı. Heyet, sessizlik ve saygı içinde Aslanlı Yol’dan yürüyerek tören alanına ulaştı.

A L I 9193

Tören alanında mozoleye çelenk, Kurucu Temsilci Fırat Gündoğan tarafından sunuldu. Ardından Ulu Önder’in manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

A L I 9314

“CUMHURİYETİMİZİ VE BİZE BIRAKTIĞINIZ DEĞERLİ MİRASI SONSUZA DEK YAŞATACAĞIZ”

Törenin devamında heyet, Misak-ı Millî Kulesi’ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı. Fırat Gündoğan, deftere yazdığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Aziz Atatürk, manevi huzurunuzda size duyduğumuz sonsuz minnet, sevgi ve saygıyı bir kez daha ifade ediyoruz. Siz, karanlık bir dönemin ortasında bir ulusa yeniden umut ve benlik kazandırdınız. İlke ve inkılaplarınız bizlere aklın, bilimin ve vicdanın rehberliğinde yürümenin önemini öğretti. Cumhuriyetimizi ve bize bıraktığınız değerli mirası sonsuza dek yaşatacağız.”

Ziyaretin sonunda öğrenciler, öğretmenler ve yöneticiler Anıtkabir merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektirdi.

A L I 9372

Okul yönetimi, bu anlamlı ziyaretin Seviye Batıkent Okulları’nın “Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş ve özgür düşünen bireyler yetiştirme” vizyonunun bir yansıması olduğunu belirterek şu açıklamada bulundu: “Atamızın izinde, bilimin ve vicdanın rehberliğinde geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.”

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ