Mamak Belediyesi, doğuştan beri tedavisi süren ve henüz hastalığına teşhis konulamayan 8 yaşındaki Melek S. için anlamlı bir etkinliğe imza attı. “Umuda Uçan Renkler” etkinliği, umut ve sevginin simgesi oldu.
Başkan Şahin “Bir Çocuğun Gülümsemesi Mamak’a Değer Katar”
Gökyüzüne sadece balon değil umut bıraktıklarını kaydeden Başkan Şahin, Mamak’ta hiçbir çocuğun yalnız olmadığını ifade ederek, “Melek S.’ nin yüzünde bir tebessüm görmek, bizler için tarif edilemez bir mutluluk. Onun hayalleri hepimizin hayali. Mamak’ta her çocuk değerlidir onların umudu bizim önceliğimizdir. Mamak’ta hiçbir çocuk yalnız değildir, biz buradayız, birlikteyiz ve her bir çocuğun hayaline sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.
Meleklerin Abisi’nden Melek S.’ye Sürpriz Peruk
Etkinliğin en anlamlı anlarından biri ise, sosyal medyada “Meleklerin Abisi” olarak tanınan iyilik gönüllüsü Yasin Kirazlı’nın Melek S.’ye kendi elleriyle özel olarak hazırlattığı peruğu hediye etmesi oldu. Bu sürpriz karşısında duygu dolu anlar yaşandı, Melek S.’nin gözlerindeki sevinç herkese yansıdı. Kirazlı, “Onun hayata tutunmasında bir parça katkımız varsa ne mutlu bize. Melek S.’nin cesareti hepimize ilham oluyor” dedi.