Ankara Büyükşehir Belediye( ABB) Başkanı Mansur Yavaş dün gece sosyal medya hesabına erişim engeli getirilen Ekrem İmamoğlu'na destek mesajı yayınladı.

Kararın ardından kendi kampanya hesabını İmamoğlu'nun kullanımına açtığını açıklayan Yavaş, sayfanın profil fotoğrafına İmamoğlu'nun fotoğrafını koydu.

Yavaş X hesabından yaptığı paylaşımda "Ekrem İmamoğlu’nun resmi sosyal medya hesabına getirilen erişim engeli, sadece bir kişiye değil, milyonların sesine vurulmuş bir sansürdür. Bu hukuksuzluğu en güçlü şekilde kınıyoruz. Ancak bilinmelidir ki; adaletin susturulmak istendiği her yerde, biz daha gür konuşacağız. Bu hesabım erişim engeli kalkana kadar Ekrem İmamoğlu’nun sesi olmaya devam edecek ve onun adına kullanılacaktır" ifadesine yer verdi.

Muhabir: Nursel DİLEK MANAVBAŞI