Fenerbahçe Beko ile Beşiktaş Emlakjet, Basketbol Erkekler ING Türkiye Kupası Yarı Final maçında kozlarını paylaşacak. Saat 21.00’de Konya Spor ve Kongre Merkezi’nde oynanacak müsabaka TRT Spor kanalından naklen yayınlanacak. Zorlu derbiyi Fatih Arslanoğlu, Alper Özgök ve Musa Kazım Çetin hakem üçlüsü yönetecek.

Son olarak Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde iki takım karşı karşıya gelmiş ve Beşiktaş Emlakjet, Fenerbahçe Beko’yu 68-64 mağlup etmişti. 

Tekirdağlı kadın futbolcu, milli takım hayalini gerçekleştirdi Tekirdağlı kadın futbolcu, milli takım hayalini gerçekleştirdi

FENERBAHÇE RÖVANŞI ALMAK İSTİYOR

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde ezeli rakibi Beşiktaş’a dört sayı farkla kaybeden Fenerbahçe Beko, ligin rövanşını Türkiye Kupası’nda alarak adını finale yazdıran taraf olmak istiyor.

Çeyrek finalde Aliağa Petkimspor’u 68-81 ile geçen sarı-lacivertliler, son olarak 2021-2022 sezonunda gerçekleştirilen turnuvanın finalinde Anadolu Efes’e kaybetmişti.  

BEŞİKTAŞ’TA HEDEF 3’TE 3

Önce ligde ardından da kupada Bahçeşehir Koleji’ni mağlup eden Beşiktaş Emlakjet, kupada da Fenerbahçe Beko’yu geçerek hem galibiyet serisini üç maça çıkarmak hem de finale yükselen taraf olmak istiyor.

Siyah beyazlılar son olarak 2012 sezonunda kupayı müzesine götüren taraf olmuştu. 

Kaynak: Muhammed Ali YAHŞİ