Vodafone Sultanlar Ligi’nin 21. hafta maçında PTT, Vakıfbank ile Ziraat Bankkart Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 17.00’de başlayacak mücadele Türkiye Voleybol Federasyonu’nun resmi Youtube kanalından canlı yayınlanacak. 

Son olarak iki takım 17 Kasım 2023 tarihinde İstanbul’da karşılaşmış. Ve Vakıfbank 3-0’lık skor ile gülen taraf olmuştu. 

Fenerbahçe formalı taraftara Florya'da tepki Fenerbahçe formalı taraftara Florya'da tepki

PTT 5 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Vodafone Sultanlar Ligi’nde çıktığı son 5 maçtan da mağlubiyet ile ayrılan PTT, kendi evinde, taraftarının desteği ile zorlu rakibi Vakıfbank’ı geçerek yenilgi serisini noktalamak istiyor.

Başkent temsilcisi, 5 galibiyet, 15 mağlubiyet alarak topladığı 16 puanla ligin sondan bir üst basamağı olan 13. sırasında yer alıyor.

VAKIFBANK ZİRVEYİ TAKİP EDİYOR

19 haftada sadece bir mağlubiyet alan ve 52 puanla 3. sırada bulunan Vakıfbank, başkent deplasmanından 3 puanla dönerek zirve yarışını sürdürmeyi hedefliyor. 

Son olarak AXA Sigorta Kupa Voley çeyrek finalinde mücadele eden Guidetti’nin öğrencileri, Çukurova Belediye’yi set vermeden geçti. Ve dörtlü finalde Eczacıbaşı ile eşleşti. 

Kaynak: Muhammed Ali YAHŞİ