ING Basketbol Süper Ligi 30. hafta maçında OGM Ormanspor ile Fenerbahçe Alagöz Holding, M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 15.00’da başlayacak mücadele Sports TV’den naklen yayınlanacak. Zorlu müsabakayı, Kaan Büyükçil, Almina Kocabaş Gündoğan ve Ali Balaban hakem üçlüsü yönetecek.

Sezonun ilk yarısında iki takım İstanbul’da karşı karşıya gelmiş ve müsabakayı Fenerbahçe Alagöz Holding 93-86 kazanmıştı.

ORMANSPOR EVİNDE İLKİ BAŞARMAK İSTİYOR

OGM Ormanspor, bu sezon ING Basketbol Süper Lig’de yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe Alagöz’ü Ankara’da mağlup ederek hem bir ilki başarmak hem de ligde bir basamak yükselip ligi 2. sırada tamamlamayı hedefliyor.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Galatasaray’ı 78-77 yenen başkent ekibi, 46 puanla 3. sırada bulunuyor.

Filenin Sultanları, Fransa’ya set vermedi Filenin Sultanları, Fransa’ya set vermedi

FENERBAHÇE SEZONU YENİLGİSİZ KAPATMAYI HEDEFLİYOR

Ligin normal sezonunda çıktığı 27 maçın tamamını kazanarak büyük bir başarıya imza atan Fenerbahçe Alagöz Holding, ligin son müsabakasını da Ankara’da kazanarak play-offlara namağlup lider girmek istiyor.

Türkiye’nin ev sahipliğinde Mersin’de düzenlenecek Euroleague dörtlü finaline kalma başarısı gösteren sarı-lacivertliler, yarı finalde ÇBK Mersin ile karşılaşacak. 

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ