Türk pop müziğinde kendine has tarzıyla bilinen Nil Karaibrahimgil, kendine özgü tarzı ve eğlenceli sahne performansıyla müzik dolu bir gece yaşatacak. Nil Karaibrahimgil, bu akşam akşamı saat 21:00'de Ankara Oran Açık Hava Sahnesi'nde Ankaralı sevenleriyle buluşacak.

2002 yılı Mart ayında İlhan Erşahin'in "Harikalar Diyarı (Wonderland)" albümünde "Girl" adlı şarkıyı seslendirdi. Aynı yıl Ozan Çolakoğlu ile bir araya gelen Nil Karaibrahimgil, Mayıs ayında Sony Müzik firmasından Nil Dünyası adlı ilk albümünü çıkardı. Albümün ilk klip parçası "XL" ve daha sonra "Rüzgâr" ve "Kek" adlı farklı tarzdaki parçalarla pop müzikte dikkat çekmeyi başardı.

2024 yılı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için Kadın Olmak Güzel adlı şarkısını yayınladı. Aynı yıl Mayıs ayında Cancağızım, Kasım ayında ise yazın bir akşamüstü yelkenlide yazdığı Babill adlı single çalışmalarını yayınladı. Aralık ayında ise; Sertab Erener için düzenlenen Saygı1 adlı gecede; daha sonra single olarakta yayınlanan Bahçede adlı şarkıyı eşi Serdar Erener ile birlikte seslendirdi. Sonrasında ise daha önce Sertab Erener'in seslendirdiği Yeni Bir Ben adlı şarkısını yeni düzenlemesi ile bu kez kendisi seslendirdi.

Muhabir: İrem AKBAY