ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off etabının yarı final birinci ayağında Fenerbahçe Alagöz Holding ile Galatasaray Çağdaş Faktoring, Metro Enerji Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da başlayacak müsabaka TRT Spor Yıldız kanalından naklen yayınlanacak. Zorlu derbiyi ı Ali Serkan Emlek, Turgut Işık ve Barış Turgut hakem üçlüsü yönetecek.

Son olarak sezonun ikinci yarısında Ahmet Cömert Spor Salonu’nda karşılaşan iki takımdan 103-83’lük skorla kazanan Fenerbahçe Alagöz Holding olmuştu.

FENER YARI FİNALE DE NAMAĞLUP GELDİ

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi normal sezonunu namağlup lider tamamlayarak play-off çeyrek final etabında Botaş ile eşleşen Fenerbahçe, Başkent ekibini içeride ve dışarıda farklı geçerek adını yarı finale yazdırmıştı.

Bu sezon hiç mağlubiyeti bulunmayan sarı-lacivertliler kendi evinde ezeli rakibini mağlup ederek seride 1-0 öne geçmeyi hedefliyor.

GALATASARAY İLKİ BAŞARMAK İSTİYOR

TFF'nin antrenör eğitim programlarının nisan ayı faaliyetleri sona erdi TFF'nin antrenör eğitim programlarının nisan ayı faaliyetleri sona erdi

Sezonu 18 galibiyet, 10 mağlubiyet ile 5. sırada bitiren Galatasaray Çağdaş Faktoring, play-off çeyrek final etabında Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor’u serinin üçüncü maçında deplasmanda elemiş ve Fenerbahçe’nin rakibi olmuştu. 

Sarı-kırmızılılar, bu sezon yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe’yi deplasmanda geçerek hem bir ilki başarmak hem de seride avantaj yakalamayı istiyor.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ