2023-2024 sezonu şampiyonunu belirleyecek olan AXA Sigorta Kupa Voley final maçında Halkbank ile Arkas Spor, Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 17.00’de başlayacak müsabaka TRT Spor kanalından naklen yayınlanacak. 

Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz'den hakem kararlarına eleştiri Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz'den hakem kararlarına eleştiri

İki takım son olarak Efeler Ligi’nin 16. haftasında İzmir’de karşılaşmış ve müsabakayı Halkbank 3-2 kazanmıştı.

HALKBANK 9. ŞAMPİYONLUK İÇİN PARKEDE 

Kupayı daha önce 8 kez müzesine götüren ve turnuvada en çok şampiyon olan takım unvanını taşıyan Halkbank, Arkas Spor’u finalde mağlup ederek 9. defa kupaya ulaşan taraf olmak istiyor.

Çeyrek final etabında Alanya’yı 3-0 ile geçen başkent ekibi, yarı finalde ise Fenerbahçe Parolapara’yı 3-1’lik skorla mağlup ederek adını finale yazdırmıştı.

ARKAS SÜRPRİZ YAPMAK İSTİYOR

2023-2024 AXA Sigorta Kupa Voley dörtlü finallerinde favori gösterilmeyen Arkas Spor, 2-0 geriye düştüğü Ziraat Bankkart’ı karar setinde yenerek adını finale yazdırmıştı.

Kupaya daha önce üç kez uzanan Arkas, güçlü rakibi Halkbank’ı finalde geçerek 4. kez şampiyon olmak için mücadele edecek.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ