Deplasmanda Hesap.com Antalyaspor’a konuk olacak olan Gençlerbirliği, bu karşılaşmanın hazırlıklarını Teknik Direktörümüz Metin Diyadin yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.

Günü tek antrenmanla geçiren oyuncular, çalışmalara ısınmaya yönelik koordinasyon ve sprint egzersizleriyle başladı. 5’e 2 top kapma oyununun ardından dar alanda çeşitli pas organizasyonları üzerinde duran oyuncular, antrenmanın ana bölümünde gerçekleştirilen taktik varyasyonlarla hazırlıklarını tamamladı. Antrenman bitiminde Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’ne gelen bir grup Gençlerbirliği taraftarı, teknik heyet ve futbolculara tatlı ikramında bulundu.

G X D Kpm Xw A A6Pz D

PEDRO VE GÖKTAN’A SÜRPRİZ KUTLAMA

Gençlerbirliği'nde çifte doğum günü heyecanı yaşandı. 28 yaşına giren Pedro Pereira ve 23. yaş gününü kutlayan Göktan Gürpüz için antrenman sonrasında sürpriz kutlama organize edildi. Kendileri için hazırlanan pastanın mumlarını üfleyen Pedro ve Göktan, ilk dilimleri Metin Diyadin’in elinden yedi. Takım arkadaşları ve teknik ekip, genç oyuncuları tebrik ederek yeni yaşlarında başarılar diledi.

Kaynak: Haber Merkezi