Türk futbolunun iki numaralı ligi olan Trendyol 1. Lig’in 29 hafta maçında Gençlerbirliği ile Adanspor, Eryaman Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Saat 16.00’da başlayacak mücadele TRT Avaz kanalından naklen yayınlanacak. Müsabakada hakem Süleyman Bahadır düdük çalacak.

İki takım son olarak sezonun ilk yarısında Adana’da karşı karşıya gelmiş ve Gençlerbirliği müsabakadan 2-0’lık galibiyetle ayrılmıştı.

GENÇLER’DE HEDEF 4’TE 4

Trendyol 1. Lig’de çıktığı son üç maçını da kazanarak iyi bir ivme yakalayan Gençlerbirliği, Adanaspor’u da kendi evinde geçerek galibiyet serisini 4. maça taşımayı hedefliyor.

28 haftada 11 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 43 puan toplayan başkent ekibi, play-off grubunun bir alt basamağı olan 8. sırada bulunuyor. Son olarak deplasmanda Boluspor’u 2-1 ile geçen Sinan Kaloğlu’nun öğrencileri için bu maç da play-off’a giden yolda büyük önem taşıyor.

Kırmızı-karalar’da sakatlığı süren Aias Aosman’ın bu maçta forma giymeyeceği öğrenilirken, Sambou Yatabare ve Tiago Rodrigues’in forma giyip giymeyeceği belirsizliğini halen koruyor.

Türk Telekom Efes deplasmanında Türk Telekom Efes deplasmanında

ADANA DÜŞME HATTINA YAKIN 

Bu sezon ligde istenilen performanı gösteremeyen Adanaspor, 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 16 mağlubiyet alarak 30 puan topladı. Ve geçtiğimiz haftayı düşme hattının bir basamak üstünde, 15. sırada tamamladı.

Geçtiğimiz hafta bir sürprize imza atarak lider Eyüpspor’u 1-0 mağlup eden Kemal Kılıç’ın öğrencileri için bu maçta da mutlak galibiyeti hedefliyor.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ