Ali Koç: Biz işin başı ya da lideri değiliz ama işin içindeyiz Ali Koç: Biz işin başı ya da lideri değiliz ama işin içindeyiz

Muhammed Ali YAHŞİ

Trendyol Süper Lig’in 3.haftasında oynanması gereken İstanbulspor-Galatasaray maçı sarı-kırmızılı takımın UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu maçı nedeniyle ertelenmişti. Ertelenen maç yarın Atatürk Olimpiyat stadında oynanacak. Saat 20.00’ de başlayacak mücadele beIN SPORTS'dan naklen yayınlanacak.

Süper Lig’de 5 maçta, 4 galibiyet ve 1 beraberlik alan Galatasaray, 13 puan ile  kendisi gibi bir maçı eksik olan lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor. Lig'de oynadığı 4 maçta 2 beraberlik ve 2 mağlubiyeti bulunan İstanbulspor ise 2 puan ile lig sıralamasında 19’uncu sırada bulunuyor. 

GALATASARAY’DA 3 EKSİK

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Kazımcan Karataş, karşılaşmada oynamayazken müsabakanın ertelenmesine sonuçlarına yönelik statüde yer alan 1.maddeye göre Galatasaray’ın yeni transferleri Davinson Sanchez ve Tanguy Ndombele, İstanbulspor maçının tarihinden sonra transfer olduğu için müsabakada forma giyemeyecek.

Editör: Ezgi Bardakçı