Vodafone Sultanlar Ligi play-off final etabı birinci ayağında Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da başlayacak mücadele TRT Spor Yıldız kanalından naklen yayınlanacak. 

Son olarak Sultanlar Ligi’nin 15. hafta erteleme maçında karşı karşıya gelen iki takımdan Fenerbahçe Opet, 3-2’lik skorla maçı kazanan taraf olmuştu.

FENERBAHÇE DEPLASMANDA AVANTAJ ARAYACAK

Vodafone Sultanlar Ligi play-off final ilk maçına deplasmanda çıkan Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı’nı yenerek seride 1-0 öne geçmek ve avantajı yakalayan taraf olmayı hedefliyor. 

Sarı lacivertliler, normal sezonu  24 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak 73 puanla lider tamamlamıştı.

Play-off yarı finalinde ise Türk Hava Yolları ile eşleşen sarı melekler, rakibini içeride ve dışarıda mağlup ederek adını finale yazdırmıştı.

ECZACIBAŞI FENERE 2 MAÇTIR KAYBEDİYOR

Hentbol Süper Ligi’nde final heyecanı başlıyor Hentbol Süper Ligi’nde final heyecanı başlıyor

Fenerbahçe Opet’e karşı çıktığı son iki maçta AXA Sigorta Kupa Voley finalinde ve ligin erteleme maçında 3-2 mağlup olan Eczacıbaşı Dynavit, final etabında sarı-lacivertlileri mağlup ederek kendi evinde avantajı ele geçirmeyi amaçlıyor.

Ferhat Akbaş’ın öğrencileri, normal sezonda 23 galibiyet, 3 mağlubiyet alarak 68 puanla 3. sırada tamamlamıştı.

Yarı final etabında Vakıfbank ile eşleşen Eczacıbaşı, rakibini kendi evinde ve deplasmanda mağlup ederek finale kalmayı başarmıştı. 

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ