Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 sezonu 30. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko ile Barcelona Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 20.45’te başlayacak mücadele S Sport kanalından naklen yayınlanacak. Müsabakayı Matej Boltauzer (Slovenya), Joseph Bissang (Fransa), Luka Kardum (Hırvatistan) hakem üçlüsü yönetecek.

FENERBAHÇE’DE HEDEF 4’TE 4

EuroLeague’de çıktığı son dört maçından da zaferle ayrılan Fenerbahçe Beko, kendi evinde güçlü Barcelona’yı da geçerek galibiyet serisini dört maça çıkarmayı hedefliyor.

29 haftada 18 galibiyet, 11 mağlubiyet alan sarı-lacivertliler ligin 46 puanla 6. basamakta bulunuyor.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde de bu sezon başarılı bir performans sergileyen Sarunas Jasikevicius’un öğrencileri son olarak Manisa’yı kendi evinde 98-52 geçmiş ve haftayı 43 puanla lider kapatmıştı. 

Tekirdağlı kadın futbolcu, milli takım hayalini gerçekleştirdi Tekirdağlı kadın futbolcu, milli takım hayalini gerçekleştirdi

BARÇA ZİRVE TAKİBİNDE

20 galibiyet, 9 mağlubiyet ile 49 puan çıkaran ve ligin 2. basamağında yer alan Barcelona, İstanbul deplasmanından zaferle ayrılarak zirve takibini sürdürmeyi hedefliyor. 

Katalanlar, İspanya Ligi’nde ise çıktığı son maçında Girona’ya kendi evinde 88-85 mağlup olmuştu. 

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ