Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 sezonu 33. hafta maçında Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 20.45’te oynanacak müsabaka S Sport kanalından naklen yayınlanacak. 

Sezonun ilk yarısında iki takım Sinan Erdem’de karşı karşıya gelmiş ve Fenerbahçe Beko, maçı 89-84 kazanmıştı.

FENER EVİNDE KAYBETMİYOR

EuroLeague’de bu sezon 16 iç saha maçının 15’ini kazanan Fenerbahçe Beko, tek mağlubiyetini Kızılyıldız’dan aldı. 

32 hafta sonunda 20 kez kazanıp 12 kez da kaybeden sarı-lacivertliler, topladıkları 52 puanla ligin 5. sabamağında bulunuyor.

Sarunas Jasikevicius’un öğrencileri, son olarak EuroLeague’de Alba Berlin’e karşı 103-68’lik galibiyet elde etmiş ve bu maçta Nigel Hayes, bulduğu 50 sayı ile EuroLeague’de bir maçta en çok sayı atan oyuncu rekorunu kırmıştı.

EFES’TE HEDEF 4’TE 4

Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz'den hakem kararlarına eleştiri Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz'den hakem kararlarına eleştiri

Çıktığı son üç EuroLeague maçından da zaferle ayrılan Anadolu Efes, zorlu Fenerbahçe deplasmanını da geçerek galibiyet serisini 4 maça çıkarmak istiyor.

15 galibiyet, 17 mağlubiyet alarak 47 puanla 10. sırada bulunan Tomislav Mijatovic’in öğrencileri son olarak Süper Lig’de kendi evinde Petkimspor’u 98-73 mağlup etmişti.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ