Tunahan Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Saatler öncesinden alanı dolduran Etimesgutlular ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet’in 102. yılını kutladı.
Konser öncesinde Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikcioğlu, sanatçı Levent Yüksel’e, Ankara’nın simgesi olan Hitit Güneşi plaketini takdim etti. Başkan Beşikcioğlu, Ankara’mızın tekrar kendi simgesine kavuşma temennisini dile getirirken, alanı dolduran vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.
Ardından Levent Yüksel, güçlü sesi ve sevilen şarkılarıyla Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doruğa taşıdı. “Med Cezir”, “Tuana”, “Zalim” ve “Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk” gibi unutulmaz eserleriyle dinleyenlere keyifli anlar yaşattı. Alanı dolduran vatandaşlar şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.
Etimesgut’ta 29 Ekim gecesi, Cumhuriyet’in 102. yılına yakışır bir şekilde, müzikle, coşkuyla ve gururla kutlandı.



