AXA Sigorta Efeler Ligi play-off final serisinin birinci ayağında Halkbank ile Fenerbahçe Parolapara, Ziraat Bankkart Voleybol Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da başlayacak müsabaka TRT Spor Yıldız kanalından naklen yayınlanacak.

Son olarak AXA Sigorta Kupa Voley yarı finalinde karşı karşıya gelen iki takımdan Halkbank, Fenerbahçe Parolapara’yı 3-1’lik skorla mağlup etmişti.

HALKBANK EVİNDE KAYBETMİYOR

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde iç sahada 13 maça çıkan ve 13’ünü de kazanan Halkbank, Kupa Voley ve play-off müsabakalarında da kendi evinde mağlubiyet yüzü görmeyerek final serisine başlayacak.

Halkın Efeleri, sezonun ilk yarısında ligde 3-0’la geçtiği Fenerbahçe’yi final serisinde de galip avantajı elde etmek istiyor.

FENERBAHÇE ZORU BAŞARMAK İSTİYOR

Sezon başında özellikle kadro planlaması açısından büyük eleştiriler alan ancak normal sezonu 2. bitirip play-off yarı finalinde de güçlü Ziraat Bankkart’ı eleyen Fenerbahçe Parolapara, iç sahada namağlup Halkbank’ı yenip seride avantajlı konumu elde etmeyi hedefliyor.

Sarı-lacivertliler bu sezon 3 kez karşı karşıya geldiği Halkbank’a karşı ligde 1 galibiyet, 1 mağlubiyet almış, Kupa Voley yarı finalinde ise 3-1’lik skorla kaybetmişti.

Triatlonun genç yıldızı Irmak, ABD'de üniversite takımına seçildi Triatlonun genç yıldızı Irmak, ABD'de üniversite takımına seçildi

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ