Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 28. hafta kapanış maçında Beşiktaş Emlakjet ile Galatasaray Ekmas, BJK Emlakjet Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek. Saat 20.30’da başlayacak müsabaka beIN Sports 5 kanalından naklen yayınlanacak. Zorlu derbiyi Yener Yılmaz, Semih Vural ve Ayşe Nur Yazıcıoğlu hakem üçlüsü yönetecek.

İki takım son olarak ligin 13. haftasında Galatasaray’ın ev sahipliğinde karşılaşmış ve maçı sarı-kırmızılılar 89-83 kazanmıştı.

Tek koluyla yüzen Muhammed Ali ilk madalyalarını kazandı Tek koluyla yüzen Muhammed Ali ilk madalyalarını kazandı

BEŞİKTAŞ 4 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Çıktığı son dört resmi müsabakadan da mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş Emlakjet, kendi evinde derbiyi kazanarak 4 maçlık yenilgi serisini sonlandırmak ve 2 puanı hanesine yazdırmayı hedefliyor.

19 galibiyet, 8 mağlubiyetle 46 puan toplayan ve ligin 4. sırasında yer alan siyah-beyazlılar son olarak 25. haftanın erteleme maçında Fenerbahçe Beko’ya deplasmanda 87-66 mağlup olmuştu.

GALATASARAY PLAY-OFF UMUDUNU SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Ligde 13 kez kazanıp 14 kez de kaybederek 40 puanla ligin 9. basamağında yer alan Galatasaray Ekmas, derbiyi kazanarak ilk 8 hedefini sürdürmeyi hedefliyor.

Çıktığı son iki lig maçından da mağlubiyetle ayrılan sarı-kırmızılı ekip son maçını Bahçeşehir Koleji’ne 90-89 kaybetmişti.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ