Türkiye’nin en prestijli erkek futbol ligi olan Trendyol Süper Ligi’nin tek temsilcisi MKE Ankaragücü, oynadığı son 7 maçta 5 mağlubiyet, iki beraberlik alarak 3 puana hasret kaldı. Son olarak dün deplasmanda oynadığı Samsunspor deplasmanından 2-1 yenik ayrılan sarı-lacivertliler, haftayı 30 puanla 15. sırada tamamlayarak düşme hattına yaklaştı.

7 MAÇTA 19 PUAN KAYIP

Oynadığı 7 maçın 5’ini kaybeden 2’sini ise beraberlikle tamamlayan MKE Ankaragücü, toplamda 19 puanı sahada bıraktı. Bu müsabakalarda kalesinde 12 gol gören Emre Belözoğlu’nun öğrencileri rakip fileleri 5 kez havalandırdı. 

Gençlerbirliği Spor Lisesi yetenek sınavı kayıtları başlıyor Gençlerbirliği Spor Lisesi yetenek sınavı kayıtları başlıyor

LİGDE BAŞKA KUPA’DA BAŞKA ANKARAGÜCÜ

Ligde 7 maçtır kazanamayan ve düşme hattı ile arasında iki basamak bulunan MKE Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise bambaşka bir performans sergiliyor.

Son 16 turunda Erzincanspor’u 5-1 ile geçen, çeyrek final etabında ise güçlü rakibi Fenerbahçe’ye top göstermeyerek 3-0 yenen başkent ekibi, yarı finalde Beşiktaş’ın rakibi oldu. 

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ