Trendyol Süper Ligi 31. hafta maçında MKE Ankaragücü ile Bitexen Antalyaspor,  Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Saat 20.30'da başlayacak müsabaka beIN Sports 2 kanalından naklen yayınlanacak. Zorlu mücadelede hakem Çağdaş Altay düdük çalacak. 

İki takım son olarak sezonun ilk yarısında başkentte karşı karşıya gelmiş ve maçı Antalyaspor 4-0’lık skorla kazanmıştı. 

Gençlerbirliği hazırlıklarını sürdürdü Gençlerbirliği hazırlıklarını sürdürdü

ANKARAGÜCÜ DEPLASMANDA GALİBİYETE HASRET 

Son deplasman galibiyetini 25 Kasım’da Gaziantep FK’ya karşı 1-0’lık skorla alan MKE Ankaragücü, 7 maçtır dış sahada galibiyet hasreti çekiyor.

30 haftada 7 galibiyet, 12 beraberlik ve 11 mağlubiyetle 33 puan toplayan ve 14. sırada yer alan Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, son olarak kendi evinde Başakşehir’i 2-1 mağlup etmişti.

Bu sezon üst üste 2 maç kazanamayan sarı-lacivertliler Antalya deplasmanından galibiyetle ayrılması durumunda ilk defa art arda 3 puan alma başarısı gösterecek. 

ANTALYASPOR EVİNDE 2 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Evinde oynadığı son iki maçında İstanbulspor ile 2-2 berabere kalan ve Gaziantep FK’yı 1-0’la geçen Bitexen Antalyaspor, Ankaragücü’nü de mağlup edip Avrupa kupalarına katılım mücadelesini sürdürmek istiyor.

10 galibiyet, 11 beraberlik  ve 9 mağlubiyet alarak Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde 41 puanla 8. sırada bulunan Sergen Yalçın’ın ekibi, ligde son maçını deplasmanda Beşiktaş’a karşı 2-1’lik skorla kazanmıştı. 

EFSANELER İKİNCİ KEZ RAKİP 

Türk futbolunun iki efsanesi Emre Belözoğlu ve Sergen Yalçın, teknik direktörlük kariyerlerinde ikinci kez karşı karşıya gelecek. 

Son olarak 15 Ekim 2021'de Emre Belözoğlu, Başakşehir'i çalıştırdığı dönemde Beşiktaş'ın başında bulunan Sergen Yalçın'ın takımı ile karşı karşıya gelmiş ve maçı Başakşehir 3-2 kazanmış bu maçta Sergen Yalçın cezası nedeniyle kulübede yer alamamıştı.

İki teknik adam hocalık kariyerlerinde ilk kez kulübede yer aldıkları bir maçta rakip olacak.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ