Trendyol Süper Ligi’nin 35. hafta maçında MKE Ankaragücü ile Corendon Alanyaspor, Eryaman Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Saat 20.00’de başlayacak müsabaka, beIN Sport 2 kanalından naklen yayınlanacak. İki takım son olarak sezonun ilk yarısında Antalya’da karşı karşıya gelmiş ve müsabaka, 1-1 eşitlikle sonuçlanmıştı.

ANKARAGÜCÜ 3 MAÇTIR KAZANAMIYOR
Çıktığı son üç lig maçında 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde eden MKE Ankaragücü, Alanyaspor’u kendi evinde geçerek üç puan hasretini gidermeyi hedefliyor. 34 haftada 8 galibiyet, 14 beraberlik ve 12 mağlubiyet alan başkent ekibi, 38 puanla ligin 14. sırasında yer alıyor. Emre Belözoğlu’nun öğrencileri son olarak 2-0 geriye düştüğü Çaykur Rizespor deplasmanından 2-2’lik beraberlikle ayrılmıştı.

Derbide ilk golün önemi büyük Derbide ilk golün önemi büyük

ALANYASPOR’DA HEDEF 3’TE 3
Ligde çıktığı son iki maçını da kazanarak iyi bir ivme yakalayan Corendon Alanyaspor, deplasmanda Ankaragücü’nü de geçerek 3’te 3 yapmayı hedefliyor. Deplasmanda 5 maçtır kaybetmeyen Fatih Tekke’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta İstanbulspor’u kendi evinde 6-0’lık skorla mağlup etmişti. 48 puanla ligin 8. basamağında yer alan Akdeniz ekibinin 12 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 mağlubiyeti bulunuyor.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ