Altındağlılar yeni bir devlet hastanesine daha kavuşuyor. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Karapürçek Mahallesi Yeşil Kuşak Caddesi’nde yapımı devam eden Altındağ Devlet Hastanesindeki çalışmaları yerinde inceledi.

Hastane yapımının hızla devam ettiğini belirten Başkan Balcı hastanenin ilçeye kazandırılmasında destek veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkür etti. Başkan Balcı, "İnşaatı devam eden hastanemizin hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

150 YATAKLI KAPASİTELİ

Devlet hastanesinin Altındağ’daki çok önemli bir ihtiyacı gidereceğini belirten Asım Balcı, “Göreve gelmeden önce Altındağlı hemşehrilerimize söz vermiştik. Çok şükür, bir sözümüzü daha yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz." diye konuştu.

Altındağ'ın çok yakında 150 yataklı, tam donanımlı ve modern bir hastaneye kavuşacağını vurgulayan Balcı, şunları kaydetti:

“Altındağ’ın bazı mahalleleri şehir merkezine uzak olduğu için, hemşehrilerimizin sağlık problemlerini çözmeleri zaman alıyordu, bazen de oldukça zor oluyordu. Hastane gerçekten çok önemli bir ihtiyaçtı. Bu ihtiyacı biz de görüyorduk ve bunun için ne gerekiyorsa yaptık. Hastane hepimizin hayaliydi. Şükürler olsun, hayalimiz gerçek oldu.”

Kaynak: Haber Merkezi