DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim sürecinde vatandaşların telefonlarına gelen mesajlardan ötürü “özür diledi.” Konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir video yayımlayan Babacan, şunları söyledi:

“Sosyal medyada sizleri gönderdiğim mesajlarla ilgili pek çok yorum okudum. Sitem edenler var, esprili mesajlar var. Biliyorsunuz iktidarın baskısıyla medyanın büyük bir bölümü bize yer vermiyor, televizyonlarda, gazetelerde bizi kolay kolay göremiyorsunuz. Biz mütevazi bir bütçeyle ve aynı zamanda çevre dostu bir kampanya ile yerel seçimlere girdik. Mesajlarım eğer bir rahatsızlık verdiyse, kusura bakmayın. Şunu da söyleyeyim, 'Bu mesajlar seçimlerden sonra da gelmeye devam edecek mi?' diye soran çok vatandaşımız var. Onlar hiç merak etmesin 1 Nisan'da bir sonraki seçimlerle ilgili kampanyamızı başlatıyoruz bu vesileyle.”

Babacan paylaşımına “Değerli hemşehrilerim :) Üzerimizdeki medya ambargosunu kırmak için çok çalıştık ve ancak bu yolu bulduk. Lütfen kusura bakmayın” notunu düştü.

Muhabir: Merve US ACIOĞLU