Beren Su'yu kurtarmaya çalışan itfaiyecinin elinde termos varmış Beren Su'yu kurtarmaya çalışan itfaiyecinin elinde termos varmış

Ağustos ayındaYakacık Mesire Alanı’nda gerçekleşecek olan Sünnet Şöleni öncesi,Müzikli eğlence, palyaço, yüz boyama gibi etkinliklerinde olduğu sünnet merasimi de Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da miniklerin heyecanına ortak olduğusünnet merasiminde Başkan Yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu, Erhan Aras, Ferudun Güngör ve Naki Demir de çocukları yalnız bırakmadı.

Yüzlerce çocuk ücretsiz sünnet oluyor

Ailelere hayırlı olsun diyen ve 6 yaşındaki Abdullah Aslan’a kirvelik yapan Başkan Yaşar, “Bugüne kadar 20 bine yakın çocuğumuzu sünnet ettirdik. Bugün deyüzlerce çocuğumuzun sünnet kesim işlemlerine başladık. Daha sonrada gerçekleştireceğimiz sünnet şöleni ile çocuklarımız doyasıya eğlenecek. Yenimahalle Belediyesi olarak vatandaşımızın her zaman olduğu gibi bu güzel gününde de yanındayız. Bu çocuklar bizim aydınlık yarınlarımız. İnşallah vatana, millete faydalı, aydın gençler olacaklar” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi