Selimiye Camisi'nde dış cephe taş onarımlarında sona gelindi Selimiye Camisi'nde dış cephe taş onarımlarında sona gelindi

Kendi adını taşıyan ilk albümünü Aralık 2008'de piyasaya süren ve albümün çıkış parçası "Mevsimler Geçerken" ile girdiği tüm listelerde bir numaraya yükselerek milyonları kendisine hayran bırakan Umut Kaya, 4 ay aranın ardından Bestekar Sokak’ta bulunan Kulüp Müjgan sahnesinde sevilen şarkılarını Ankaralılar ile birlikte söyleyecek. 18 yaş sınırı bulunan konser saat 21.00’de başlayacak. Etkinliğin biletlerine ise https://www.bubilet.com.tr/ üzerinden ulaşılabilecek.

UMUT KAYA HAKKINDA:

6 Nisan 1981 tarihinde İzmirli bir memurun çocuğu olarak dünyaya gelen Umut Kaya, ilk albümünü Aralık 2008'de piyasaya sürdü ve albümün çıkış parçası "Mevsimler Geçerken" ile girdiği tüm listelerde bir numaraya yükselerek büyük ilgi gördü. "Office Project" tarafından animasyon olarak hazırlanan ikinci video klibi ‘Mor Yazma’ da haftalarca bir numarada kalarak aynı başarıyı sürdürdü. Albümün 3. videosunu yine "Office Project" ile ‘Bana Kelime Yapma’ isimli şarkısına çeken sanatçı, üçüncü video klibiyle Mart 2011'de sevenleriyle buluştu. Ayrıca bu klip sanatçının ilk performans klibi oldu. ‘Benim Annem Bir Melek’ dizisinin jenerik müziğini ve ‘Çakıl Taşları’ isimli gençlik dizisinin de tüm müziklerini yapan sanatçı, "20 Dakika" adlı dizi için, "neredesin sen" adlı şarkıyı seslendirdi. "Peri Masalı" adlı film için, sözleri Leman Sam'a, düzenlemeleri ve müziği Umut Kaya'ya ait olan "Gül Güzeli" adlı şarkıyı seslendirdi ve bu şarkıya klip çekti.

5 yıl aradan sonra 2014 15 Nisan'da "Gün Olur Devran Döner" isimli albümünü çıkardı.

Evli ve bir kız çocuğu babası Kaya müzik hayatına aktif olarak devam ederek ülkenin dört bir yanında verdiği konserlerle hayranları ile buluşmaya devam ediyor..

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ