Yargıtay, okul servisinde unutulan Alperen Sakin'in ölümüne ilişkin 4 sanığın cezasını onadı Yargıtay, okul servisinde unutulan Alperen Sakin'in ölümüne ilişkin 4 sanığın cezasını onadı

Çalıştığı projelerde seçici davrandığını ve ilgi alanlarının belirleyici olduğunu söyleyen Oyuncu Şener Şen, “Projelerde çok seçiciyim, bu seçicilik reklam için de geçerli. Zeren Grubu’nun teklifi benim kendi alanımı ilgilendirdiği için ayrıca projeye ilgi duydum. Yollar, araba ve yolculuk ilgimi çekiyor. Onların en üst kademeden tüm yöneticilerine kadar çok iyi bir şey yapmanın heyecanı ile bize yaklaşmalarını beni etkiledi. Reklam ajansı, kreatif bölüm, rejiye kadar setteki herkes başarılı bir iş yapmak için birlik oldu. Hepimizi ilgilendiren bir konu uzun yola gitmeyen kişi yoktur. Böyle bir ekiple uyumlu bir çalışmada olduğum için mutluyum. Hepimiz başarılı bir iş yapmanın heyecanıyla çalıştık” dedi.

BRAHİM BÜYÜKAK: ŞENER ABİYLE BİR ARADA OLDUĞUM HER AN BİR OKUL VE DERS GİBİ

Şener Şen ile aynı reklam filminde yer almaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Oyuncu İbrahim Büyükak, “Şener Abi ile oynamak büyük bir keyif, o açıdan da çok mutluyum. Ortaya çıkan işten dolayı da çok mutluyum. Umarım izleyenler de beğenir ve amacına ulaşır. Benim için güzel bir gün. Şener Abi’yi yeni bir proje için ikna etmek kolay değil. İnşallah güzel bir senaryo yazar ve Şener Abi’ye beğendirebilirsek ne mutlu bize. Çekimler esnasındaki her an benim için müthiş bir anı. Çocuklarıma ve torunlarıma anlatabileceğim çok özel bir set oldu. Şener Abi’yle bir arada olduğum her an bir oku ve ders gibi. Çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

'Türkiye'nin Alpet'i Şimdi Yepyeni’ reklam filmi, damat adayı İbrahim Büyükak'ın çalıştığı Alpet'i kayınbabası Şener Şen'e tanıtmasını bir reklam diliyle ele alıyor. Çekimleri Antalya, Fethiye ve İstanbul'da gerçekleşen lansman reklamlarının yönetmenliğini Ali Taner Baltacı gerçekleştirdi. ‘Hayallerimiz Var’ mottosuyla yola çıkan Alpet markası ile şirket, istasyon sayısı artırma hedefiyle, yeni reklam filmlerinin ilki 31 Mayıs'ta yayınlayacak. Diğerlerini ise ileriki dönemde yayınlanmak üzere şimdiden hazırlamaya başladığını duyurdu.

Kaynak: DHA