AXA Sigorta Efeler Ligi’nin final etabı birinci ayağında Halkbank ile Fenerbahçe Parolapara, TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 20.00’de başlayacak müsabaka TRT Spor Yıldız kanalından naklen yayınlanacak.

Son olarak final serisinin ilk maçında Ankara’da karşılaşan iki takımdan Halkbank, Fenerbahçe’yi 3-1 yenerek seride durumu 1-0’a getirmişti.

HALKBANK AVANTAJI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Play-off final serisi ilk maçında Fenerbahçe Parolapara’yı 3-1 yenerek seride 1-0 öne geçen ve avantajı eline alan Halkbank, İstanbul deplasmanından da galibiyetle ayrılmak ve durumu 2-0’a getirerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Normal sezonu lider bitiren başkent ekibi, yarı final serisinde Galatasaray’ı içeride ve dışarıda mağlup ederek adını final etabına yazdırmıştı.

Filenin Sultanları, Fransa’ya set vermedi Filenin Sultanları, Fransa’ya set vermedi

FENER KENDİ EVİNDE GALİBİYET ARAYACAK

Final etabının ilk maçında deplasmanda 3-1’le kaybeden Fenerbahçe Parolapara, kendi evinde kazanıp seride eşitliği yakalamayı hedefleyecek.

Sarı-lacivertliler play-off yarı final etabında bir diğer başkent ekibi Ziraat Bankkart’ı kendi evinde ve deplasmanda 3-2 yenerek final etabına yükselmişti.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ