• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 10.644 %3.14
  • BITCOIN 67.090 %1.12
  • ETHERIUM 3.109 %3.12
22°

Tiyatro Haberleri

tiyatro haberleri ve güncel tiyatro gelişmeleri, tiyatro ile ilgili tüm video, tiyatro fotoğrafları ve tiyatro haberleri Başkent - Ankara'nın Gazetesi sitemizde


Kültür-Sanat

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 11 TL'ye tiyatro etkinlikleri devam ediyor.

Kültür-Sanat

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 7 TL tiyatro etkinlikleri devam ediyor.

Kültür-Sanat

Genç yetenekler, Yenimahalle Belediyesi ve Sadri Alışık Kültür Merkezi iş birliği ile Yenimahalle’de hayata geçirilen ücretsiz konservatuvar eğitimi için seçmelere...

Kültür-Sanat

Mamak Belediyesi Genç Tiyatro Topluluğu, Feraizcizade Mehmet Şakir'in güzel ve başarılı güldürüsünü Kenan Olpak yönetmenliğinde büyük bir ustalıkla sergiledi.

Kültür-Sanat

Küçük Tiyatro'da seyirci karşısına çıkan oyunda, büyük bir şehirdeki sıradan bir apartmanda birbirine komşu üç kadının trajikomik hikayesi anlatılıyor.

Yerel Haberler

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Dursun Odabaş Tıp Merkezinde paramedik olarak görev yapan 32 yaşındaki Sezgin Alaca, boş zamanlarında...

Ankara

Somut Olmayan Kültürel Miras Taşıyıcısı meddah Mustafa Yeşilyurt tarafından kaleme alınan oyun, ilçedeki bir düğün salonunda sahnelendi.

Yerel Haberler

6 ŞUBAT depremlerinin ardından bölgeye destek için İzmir'de kurulan Açık Depo Gönüllüleri, Hatay'da yaşayan depremzede kadınlara tiyatroyla moral oldu.

Yerel Haberler

Milli Eğitim Bakanlığının Cumhuriyet'in 100. yılı kapsamında hazırladığı "Cumhuriyete Doğru" tiyatro oyunu, Sivas’ta sahne aldı.

Ankara

MİLLİ Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB) Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kapsamında hazırlanan 'Cumhuriyet'e Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da yapıldı.

Özel Haber

Ankara Sanat Tiyatrosu(AST), ‘Eşeğin Gölgesi’ adlı oyunu ile yeni sezona bugün merhaba diyor.

Kültür-Sanat

TÜRKİYE'nin en uzun soluklu ödülü, 25’inci Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri’nin bu seneki adayları belli oldu. Adaylar düzenlenen törenle katılımcılara...