• DOLAR 32,20 %0.04
  • EURO 35,06 %0.07
  • ALTIN %
  • BİST100 10.740 %0.90
  • BITCOIN 69.380 %4.08
  • ETHERIUM 3.634 %17.8
18°

Sincan Haberleri

Sincan haberleri ve güncel Sincan gelişmeleri, Sincan ile ilgili tüm video, Sincan fotoğrafları ve Sincan haberleri Başkent - Ankara'nın Gazetesi sitemizde


Ankara

Sincan Belediyesince, ıslah edilen bataklık bölgesinde çevre dostu akıllı enerji ve sulama sistemleri kullanılarak 300 bin metrekare alan üzerinde yapımı...

Ankara

Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Ankara'nın Sincan ve Akyurt ilçelerinde su kesintisi yaşanacağının bilgisini verdi.

Ankara

Ankara'nın Sincan ilçesinde, EGO otobüsünün şarampole devrildiği kazada 1'i ağır, 20 kişi yaralandı.

Ankara

Sincanlı kadınların, Kadın Kadına Aile Sohbetlerinde hanımlar bu kez de Sincan Belediyesi Türk Musikisi Konservatuvarı öğrencilerinin verdiği konserle doyasıya eğlendi.

Siyaset

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'nın Sincan ilçesinde pazarcı esnafını ziyaret etti.

Ankara

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş Sincan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını Vatan Caddesi’ni dolduran coşkulu halkın katılımıyla gerçekleştirdi. Konuşması...

Ankara

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Cengiz Topel Bey'i seçerseniz ne olur biliyor musunuz, Sayın Cumhurbaşkanı bugün bayram ikramiyesini 3...

Ankara

Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Sincan Belediyesi Fuar ve Kongre Merkezinde AHİD Sincan Ankaralılar gecesi düzenlendi. 

Ankara

Ankara'nın Sincan ilçesinde, komşularının tüfekle vurarak öldürdüğü aynı aileden 2'si çocuk 5 kişi son yolculuğuna uğurlandı.

Ankara

Sincan Belediyesi’nce yapımı tamamlanan Zambak Kreşi, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın katılımı ile hizmete açıldı.

Ankara

ANKARA'nın Sincan ilçesinde, otomobil ile yolcu minibüsünün çarpıştığı kazada 15 kişi yaralandı

Genel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ankara'da Sincan Gastro Akademi'de öğrenciler ile birlikte mutfağa girip yemek yaptı.