• DOLAR 32,22 %-0.11
  • EURO 34,93 %0.17
  • ALTIN 2.444,95 %0.51
  • BİST100 10.219 %-0.49
  • BITCOIN 61.249 %-0.16
  • ETHERIUM 2.936 %0.48
12°

Orman Haberleri

Orman haberleri ve güncel Orman gelişmeleri, Orman ile ilgili tüm video, Orman fotoğrafları ve Orman haberleri Başkent - Ankara'nın Gazetesi sitemizde


Yerel Haberler

Artvin’in Arhavi ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

Asayiş

İzmir'in Ödemiş ilçesinde 'Orman Bank' adlı suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan, kamu arazileri kiralama ve satışını yapmak vaadiyle...

Yerel Haberler

Muğla ve ilçelerinde "21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası" dolayısıyla düzenlenen etkinliklerde 30 bin fidan toprakla buluşturuldu.

Asayiş

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki orman yangınını çıkardığı gerekçesiyle yargılanan sanığa 19 yıl hapis ve 190 bin lira adli para cezası verildi.

Yerel Haberler

Alucra ilçesi Elmacık köyünde, öğle saatlerinde, orman işçisi olarak çalışan babasına ağaç kesiminde yardım eden Koray Mındık'ın üzerine ağaç devrildi.

Yerel Haberler

Bursa’da, ormanı yaktıktan sonra gittiği evinde uyurken yakalanıp, tutuklanan Ali Önen (35), hakkında açılan davanın ilk duruşmasında suçlamaları reddetti.

Yerel Haberler

İlçeye bağlı kırsal Aydınlar Mahallesi yakınındaki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yerel Haberler

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle 3 saatte kontrol altına alındı.

Yerel Haberler

İzmir'in Çeşme ilçesinde çöplükte çıkan yangın, ormana sıçradı. Ekipler, alevlere havadan ve karadan müdahale ediyor.

Yerel Haberler

Maltepe'de bulunan ormanlık alanda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangına...