Yerel seçimlere üç ay gibi kısa bir süre kala partilerde hareketlilik başladı. Siyasi partiler aday adaylarını bir bir sahneye çıkıyor. 3 dönemdir Ankara’nın Yenimahalle Belediye Başkanlığı’nı yürüten Fethi Yaşar, yeniden aday olduğunu açıkladı. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenimahalle ilçe Başkanlığı önünde düzenlenen etkinlikte konuşan, Fethi Yaşar konuşmasına, Kuzey Irak Pençe- Kilit Hareket Bölgesinde şehit düşen askerlere ilişkin, ''Milletimizin başı sağ olsun. Allah şehitlerin ailesine sabır versin'' ifadelerini kullandı.

YENİMAHALLEDE HER MAHALLEYE HİZMET GÖTÜRDÜM

2009 yılında Yenimahalle Belediye Başkanı olan Yaşar, ''Yenimahalle Belediyesi’nde milat başlamıştır. Yenimahalle Belediyesi herkese kapısını açarak, huzurun ve barışın ilçesi oldu. Bugün huzurunuzda bunları yapmış bir belediye başkanıyım. Her mahalleye hizmet götürdüm. Yenimahalle’de bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetlerle Yenimahalle bir üst düzeye çıktı. Yenimahalle altın dönemini yaşasın diye aday oluyorum. Yaptığımız bütün hizmetler çok kıymetli. Bu birikimlerimiz boşa gitmesin diye tekrardan aday oluyorum. Belediye başkanlığı süre işi değil, iddia işidir. Yenimahallelilere verdiğim tüm sözleri tuttum.''

Etkinliğe katılan Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ise ''Fethi Başkanımla gayet uyum içerisinde çalışıyoruz.” dedi. Etkinliğe ayrıca CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, CHP Ankara Milletvekili Aylin Yaman ve Yenimahalleliler katıldı.

Kaynak: Nursel DİLEK MANAVBAŞI