Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final heyecanı sürüyor. 2-1 Fenerbahçe Beko’nun önde olduğu serinin dördüncü maçında Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes, yarın Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 20.30’da başlayacak müsabaka beIN Haber kanalından naklen yayınlanacak.

İki takım son olarak serinin üçüncü maçında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda karşılaşmış ve maçı Anadolu efes 82-81’lik skorla kazanarak seride durumu 2-1’e getirmiş.

FENERBAHÇE KENDİ EVİNDE ŞAMPİYONLUĞU İSTİYOR

Play-off final serisinde Anadolu Efes’i deplasmanda iki kez mağlup ederek ev sahibi avantajını ele geçiren Fenerbahçe Beko, serinin dördüncü maçını kendi evinde kazanarak 2023-2024 sezonu şampiyonluğunu ilan etmek istiyor.

ANADOLU EFES KAZANMAK ZORUNDA

Fenerbahçe, Yiğit Efe Demir'in bonservisini Fatih Karagümrük'e kiraladı Fenerbahçe, Yiğit Efe Demir'in bonservisini Fatih Karagümrük'e kiraladı

Final etabında 2-1 geride olan Anadolu Efes, dördüncü maçı da kazanarak seriyi eşitlemek ve kendi evinde final maçı oynamayı amaçlıyor.

Serinin üçüncü maçında agresif savunma ile Fenerbahçe Beko’yu durduran Lacivert-beyazlılar, Larkin’in son saniye basketi ile galibiyete uzanmıştı.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ