İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması’nda Ankara birincisi olan Bala Merkez Duatepe Ortaokulu öğrencisi Büşra Nur Gürbüz ile Ankara genelinde düzenlenen Floor Curling Turnuvası’nda derece elde eden Afşar Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri belediyede ağırlandı.

İl ikinciliği elde eden lisenin kız takımı sporcuları Aslı Küçük, Asya Berra Güngör, Sevdiye Yurt ve Zeynep Küçük, il dördüncüsü olan erkek takımı sporcuları Süvari Er ve Osman Er ziyarete katıldı.

Ziyarette, öğrencilere Bala İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Uçar da eşlik etti.

Buran, eğitim ve spor alanında elde edilen başarıların ilçe adına gurur verici olduğunu belirterek, öğrencilerin her zaman yanında yer aldıklarını, gençlerin azim ve disiplinle daha büyük başarılara imza atacağına inandığını ifade etti.

Kaynak: AA