TRT Çocuk ekranlarında ve 5 buçuk milyonu aşan abone sayısıyla YouTube kanalında maceralarını paylaşan Niloya, 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanırken, müzikalleri, mobil oyunu ve lisanslı ürünleri ile minik dostlarını her zaman mutlu etmeyi başarıyor. YouTube'da 500 milyon saat izlenmeyi aşan Türkçe kanalının yanı sıra İngilizce, İtalyanca, Portekizce, Arapça, İspanyolca ve İşaret Dili kanallarıyla dünyanın dört bir tarafında eğitici öğretici içerikleriyle misafir olan çizgi kahramanın şimdiki durağı ise Azerbaycan.

Bakan Tekin: Biz eğitim-öğretim sürecinde üstümüze ne düşerse yapmaya hazırız Bakan Tekin: Biz eğitim-öğretim sürecinde üstümüze ne düşerse yapmaya hazırız

Bugüne kadar kilometrelerce yol katederek 70 ilde yaklaşık 1 milyon çocuğun mutluluğuna ortak olan çizgi kahraman; doğru beslenme, kişisel bakım, çevre ve hayvan sevgisi konularında eğitici ve öğretici mesajlar verirken, eğlenceli bir zaman dilimi sunuyor. Bu kapsamda Niloya ve arkadaşları, sınırları aşarak 26 Mayıs Pazar günü Bakü Opera Stüdyosu’nda gizemli bir sesin peşine düştükleri heyecanlı bir serüvene Azerbaycan'daki minik dostlarını davet ediyor.

Muhabir: İrem AKBAY