Fenerbahçe Alagöz Holding takımı, Kadınlar Basketbol Süper Ligi 16. hafta maçında ÇBK Mersin’i konuk edecek. Saat 15.00’de Metro Enerji Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma Sports TV kanalından canlı yayınlanacak. Mücadeleyi, Zafer Yılmaz, Önder Yılmaz, Mustafa Çeltiker hakem üçlüsü yönetecek.

FENERBAHÇE NAMAĞLUP ÜNVANIYLA PARKEDE

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 15 haftada 15 galibiyet alan ve topladığı 28 puanla ligin lideri olan Fenerbahçe Alagöz Holding, ÇBK Mersin’i de kendi evinde yenerek namağlup ünvanını korumak istiyor.

Avrupa’da da başarılı bir grafik sergileyen sarı-lacivertliler, İspanyol temsilcisi Casademont Zaragoza’yı 71-65 yenerek EuroLeague’de grup maçlarının bitimine 4 hafta kala çeyrek finali garantileyen ilk takım oldu.

Galatasaraylı taraftarlar, derbi saatini Florya'da coşkuyla bekliyor Galatasaraylı taraftarlar, derbi saatini Florya'da coşkuyla bekliyor

ÇBK MERSİN 8 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde çıktığı son 8 maçtan da galip ayrılan ÇBK Mersin, bu sezon sadece 3 mağlubiyet aldı. Ligde 25 puanla 2. sırada yer alan Mersin temsilcisi, deplasmanda Fenerbahçe’yi de geçerek serisini sürdürmek istiyor.

Kaynak: Muhammed Ali YAHŞİ