Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Etimesgut Belediyesi'ne yönelik yürütülen "yolsuzluk" soruşturması kapsamında tutuklanan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun ardından, kızı Derin Beşikçioğlu sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.
Babasıyla birlikte çekilmiş fotoğrafları paylaşan Derin Beşikçioğlu, yayımladığı mesajda yaşanan sürece ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.
"Bu kadar dürüst bir babam olduğu için gurur duyuyorum"
Paylaşımında babasının kendisine bıraktığı en büyük mirasın dürüstlük, vicdan ve adalet duygusu olduğunu belirten Derin Beşikçioğlu, şu ifadeleri kullandı:
"Babam; sözün bittiği yerdeyiz. Bu kadar dürüst, ahlaklı, vicdan sahibi bir babam olduğu için gurur duyuyorum. Bunlar bana bıraktığın en büyük mirastır."
Derin Beşikçioğlu, babasının kendisine boyun eğmemeyi, haksızlık ve hukuksuzluk karşısında susmamayı öğrettiğini belirterek, her zaman başlarının dik olduğunu ifade etti.
"Ne siyaset ne de hukuk vicdan kaldırmıyor"
Mesajının devamında yaşanan sürece tepki gösteren Derin Beşikçioğlu, şu değerlendirmelerde bulundu:
"Bana boyun eğmemeyi, sözümü esirgememeyi, haksızlığa, hukuksuzluğa karşı susmamayı, hakkımı savunmayı öğrettiğin için sana çok teşekkür ederim. Her zaman başımız dik, alnımız ak. Şunu görmüş olduk ki ne siyaset ne de hukuk vicdan kaldırmıyor. O gün adli tıp önünde sana dediğim gibi seni çok seviyorum."
Derin Beşikçioğlu'nun paylaşımı sosyal medyada kısa sürede çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılırken, destek ve farklı görüşler içeren çok sayıda yorum aldı.



