CUMHURİYET TARİHİNİN SEMBOLLERİNDEN ÇANKAYA KÖŞKÜ POLİTİKA KURULLARI ÜYELERİNE AÇILIYOR-SARAYIN ADAMLARI ATA'NIN KÖŞKÜ'NDE:Atatürk döneminde yaptırılan ve 94 yıl boyunca Cumhurbaşkanlarınca kullanılan tarihi Çankaya Köşkü, yeni sistemle birlikte adeta Saray'ın şubesine dönüştürülüyor.Yeniden oluşturulan Cumhurbaşkanlığı teşkilatında Erdoğan'a yakın çalışarak öneriler geliştirecek olan 9 Politika Kurulu Köşk'te görev yapacak.

-DURUN OĞLUMUZU BİZ İHBAR ETTİK: Havva ve Muhammet Öz çifti, ''Hapis yatarsa belki kurtulur''diyerek uyuşturucu madde bağımlısı oğulları A'yı polise ihbar etti.

-İSTANBUL BAROSU BAŞKANI DURAKOĞLU'NUN TESBİTİ - AKP'YE OY VERENLER BİLE YARGIYA GÜVENMİYOR: Parti görevlileri yargıç, savcı yapıldı. Yurttaşların ancak yüzde 30'u yargıya güveniyor. Aldığı oyu düşünürseniz, AKP'ye oy verenlerin bir bölümü de yargıya güvenmiyor. Yargı kuşatma altında.

-259 MUHTARA GÖREVDEN UZAKLAŞTIRMA KARARI: İçişleri Bakanlığı, terörle bağlantılı 635 korucuyu görevden uzaklaştırmasının ardından terörle iltisaklı (ilintili) muhtarlara yönelik de operasyon düzenledi. Terör örgütüyle iltisakı ve göreviyle bağdaşmayan eylemleri nedeniyle, 103'ü köy muhtarı olmak üzere toplam 259 muhtar görevden alındı.

-ENERJİ DEVLERİ BORÇLARINI ÖDEMEDİ-17 MİLYAR TL BORÇ TAKTILAR: Enerji, gaz, petrol sektöründe faaliyet gösteren 112 şirket 2017'de 17 milyar 509 milyon 779 bin 994 liraya ulaşan vergi borcunu ödemedi.

-FENOMENLER GENÇLİĞİMİZİ ZEHİRLİYOR-BU GİDİŞ NEREYE: Şöhret, Para ve takipçi uğruna her türlü hayasızlığa imza atan bazı sosyal medya tipleri geleceğimizi dinamitliyor.

-GENÇLİK GİBİ TARIM DA TEHLİKEDE- KONYA KADAR YER KAYBETTİK: Şehirleşme tarımı vurdu. 1992'de 27, 6 milyar olan tarım arazileri, geçen yıl 23,4 milyon hektara geriledi.

-PARA FAİZE GİDİYOR, BÜTÇE AÇIK VERİYOR: Merkezi yönetim bütçesi Eylül'de 6 milyar lira, Ocak-Eylül döneminde ise 56,7 milyar lira açık verdi.

-DEVLET KRİZİN FARKINDA DEĞİL- Hükümetin ''tasarruf'' çağrıları bütçeye yansımadı. Mal ve hizmet alımları için yapılan harcamalar, Eylül ayındaki 4 milyar TL'lik harcama ile 40 milyar TL'ye dayandı.

Gazetelerden harmanlama.

Malum, aşure ayı ya!

Fındık, fıstık ateş pahası olunca

Biz de bu kadarını yapabildik.

Tadı iyi değil, farkındayız elbette…

Ama yapacak bir şey de yok.

Eldeki malzeme bu...