Türk Halk Müziği’nden ney kursuna, bağlama kursundan piyanoya kadar geniş yelpazede eğitim imkânı sunan Musiki Muallim Mektebinde tiyatro kursunu da ziyaret eden Şahin, minik tiyatrocuların doğaçlama drama oyunlarına katıldı.

EGO perşembe günü taşınan yolcu sayısını açıkladı EGO perşembe günü taşınan yolcu sayısını açıkladı

Minik tiyatrocuların oyununa katıldı

Sosyal ve kültürel belediyecilik çalışmaları ile vatandaşlardan büyük ilgi gören Mamak Belediyesi, Musiki Muallim Mektebinde enstrüman ve yetenek kursları yaz-kış aralıksız devam ediyor. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Musiki Muallim Mektebi enstrüman ve tiyatro kurslarını ziyaret etti. Kursiyerler ve hocalardan çalışmalar hakkında bilgi alan Şahin, Mamak Belediyesi Tiyatro Yönetmeni Kenan Olpak yönetiminde tiyatro eğitimi alan minik tiyatrocuların doğaçlama tiyatro oyunlarını izledi. Çocukların oynadığı “Eski Minder” oyununa katılan Şahin, sahne performanslarından dolayı minik oyunculara teşekkür etti.

Mamak Belediyesi; tiyatro, sergi, konferans, konser, seminer ve festival gibi etkinliklerle, yaz boyunca ilçe sakinlerini kültür ve sanatla buluşturmaya devam edecek.

Kaynak: Haber Merkezi