Müzik kariyerine 1999 yılında Kardeş Türküler ile başlayan, 2012 yılında çıkardığı Herkes Aynı Hayatta adlı albümü ile büyük başarı yakalayan müzisyen Mehmet Erdem, sevilen şarkılarını yarın IF Performance Hall Tepe Prime’da vereceği konserle Ankaralılara seslendirecek. Saat 21.00’de başlayacak etkinliğin kapıları 20.00 itibariyle açılacak. 18 yaş sınırı bulunan konserin biletlerine https://www.bubilet.com.tr/ankara/etkinlik/mehmet-erdem-konseri/seans/61550 adresinden ulaşılabilecek.

MEHMET ERDEM HAKKINDA

Çağan Şengül sevmedin mi diyor Çağan Şengül sevmedin mi diyor

1978 Manisa’da dünyaya gelen ve Boğaziçi Üniversitesi’ni kazanmış Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Mehmet Erdem, profesyonel müzik kariyerine Kardeş Türküler grubunda başlamıştır. 2008 yılında Tarın Akan’ın baş rolünü oynadığı “Deli Deli Olma” adlı filme Özgür Akgül ile beraber yaptığı müzikle “Altın Portakal Film Festivali”nde “En İyi Film Müziği” dalında ödül alan şarkıcı ilk albümü olan Herkes Aynı Hayatta’yı 2012 yılında çıkarmış ve milyonlarca dinlenerek büyük üne kavuşmuştur.  2013 yılında Hiç Konuşmadan, 2016 yılında Hepsi Benim Yüzünden, 2018 yılında ise Neden Böyleyiz adlı albümlere imza atan Erdem, son olarak 2022 yılında Bir Şarkı Vardı Ya albümünü yayınlamıştır.

Çalgı Çengi, Memleket Meselesi, Sizi Seviyorum, Polis, Dol, Avrupa Avrupa, Kalbim Seni Seçti, Leyla ile Mecnun, Kalpsiz Adam, Sınıf” gibi bir çok film ve dizinin özgün müziklerini de yapan sanatçı, Türkiye’nin çeşitli illerinde verdiği konserlerle hayranları ile buluşmaya devam etmektedir.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ