Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde play-off yarı final heyecanı yarın oynanacak, Anadolu Efes-Pınar Karşıyaka maçı ile start alacak. Sinan Erdem Spor Salonu’nda saat 20.30’da başlayacak mücadele beIN Sport 5 kanalından naklen yayınlanacak. Zorlu müsabakayı Kerem Baki, Hüseyin Çelik ve Tolga Edis hakem üçlüsü yönetecek.

İki takım son olarak Türkiye Kupası yarı finalinde Konya’da karşılaşmış ve maçı Anadolu Efes, 81-77’lik skorla kazanarak adını finale yazdırmıştı.

ANADOLU EFES EVİNDE AVANTAJ ARAYACAK

Anadolu Efes, play-off yarı final ilk maçını taraftarının desteği ile kazanarak seride 1-0 öne geçmeyi hedefliyor.

Normal sezonu 55 puanla lider olarak tamamlayan Lacivert-beyazlılar, çeyrek final etabında Başkent temsilcisi Türk Telekom’u içeride ve dışarıda mağlup etmeyi başararak adını yarı final serisine yazdırmıştı.

KARŞIYAKA DEPLASMANDA 2 MAÇTIR YENİLMEDİ

Trabzonspor, Karadağlı savunma oyuncusu Stefan Savic ile 3 yıllık anlaşma sağladı Trabzonspor, Karadağlı savunma oyuncusu Stefan Savic ile 3 yıllık anlaşma sağladı

Çıktığı son iki dış saha maçından da galibiyetle ayrılan Pınar Karşıyaka, play-off yarı final ilk maçını da deplasmanda kazanıp avantajı ele geçirmeyi amaçlıyor.

İzmir temsilcisi normal sezonu 51 puan toplayarak 4. sırada bitirmiş ve çeyrek final etabında eşleştiği Galatasaray Ekmas’ı serilerde 2-1’le geçerek yarı finale çıkan taraf olmuştu.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ