Karıncagibi, hizmet almak isteyen ile hizmet sunucuyu aynı noktada buluşturmaktadır. İnternet erişimi sağlanabilen her yerden dakikalar içinde iş bulabileceği gibi hizmet de alabilmektedir. Sanal bir ortam olarak faaliyet gösteren karınca gibi, uygun fiyata güvenilir hizmet sunmaktadır.

Bir kaç tıkla https://karincagibi.com adresine erişim sağlanarak ihtiyaç belirtilebilmektedir. Ev, iş yeri, ofis temizlik hizmetlerinden tamir bakım hizmetlerine kadar her türlü ihtiyaca cevap verebilmektedir. Hizmet sektöründe aradığınızı bulabileceğiniz ve güvenle hizmet alabileceğiniz bir firmadır.

Ev ve ofis temizliğinden aydınlatma sistemi kurulum ve bakım hizmetlerine kadar alınabilmektedir. Bir birinden özel alanlarda tamir tadilat, boya badana, mimari tasarım hizmetleri kolaylıkla alınabilmektedir. Firmada hizmet türleri sınırsız olup iş arayan ve işveren arasında güven ortamı oluşturmaktadır.

KARINCAGİBİ KİMDİR?

Karıncagibi, hayatın hızından, trafik sorunundan ya da hangi hizmeti nereden alabilirim? Sorularına cevap verebilen dijital hizmet sunucu ve iş bulabilme ortamıdır. Sanal bir ortam olması dolayısıyla 7/24 hizmete erişebilmek mümkün olmaktadır. Karıncagibi kimdir? Sorusunun cevabı ise herkesin bulunduğu yerden iş bulabileceği ve hizmet alabileceği güven ortamı olarak erilebilmektedir.

A’dan Z’ye denilebilecek kadar sınırsız hizmet türünde uzmanlığı bulunanlar kayıt bırakarak iş bulabilmektedir. Aynı şekilde hizmet ihtiyacı bulunanlar ise alanında profesyonel hizmet sunuculardan yardım alabilmektedir.

Karıncagibi platformundan ücretsiz olarak üyelik oluşturulabilmektedir. Üyeler müşteri erişim sağladıktan sonra karşılıklı hizmet türü ve fiyatlandırma detaylarını belirleyebilmektedir. Onaylanan hizmet takvimi sanal ortamda oluşturularak tam zamanında güvenle gerçek hizmet sunulmaktadır.

KARINCAGİBİ NASIL ÇALIŞIR?

Karıncagibi ile internet iletişimi kurularak kolaylıkla kayıt oluşturulabilmektedir. İş arayan ve hizmet almak isteyenlerin üyelik oluşturulması gerekmektedir. Kolaylıkla üyelik oluşturulduktan sonra ise hizmet ihtiyacı olan ve hizmet vermek isteyenler buluşarak çalışabilmektedir. Her türlü temizlik hizmetleri alınabildiği gibi https://karincagibi.com/istanbul/category/ekipman-onarimi yapılabilmektedir.

Tüm hizmetlere ulaşarak firma güvencesiyle işler yürütülebilmektedir. Karıncagibi kaydı oluşturanlar sipariş türünü seçerek hizmet al seçeneği ya da hizmet verebilme tercihini kullanabilmektedir. Müşteri tarafından seçilen hizmet için al seçeneğiyle hizmet siparişi oluşturulmaktadır. Ardından müşteri onayı alınarak ödeme gerçekleştirilmektedir.

Her hizmet alıcının ödeme ve hizmet hakkında fikir bildirmesi rica edilebilmektedir. Hizmet noktası olarak çalışan Karıncagibi, hizmet sunucu ve alıcıyı aynı ortamda buluşturmaktadır. Karıncagibi iş bulmak isteyenlerle hizmet almak isteyenlerin buluşma noktası olarak zaman sınırsız çalışarak güvenle hizmet sunmaktadır.

İSTANBUL GENELİNDE EKİPMAN ONARIM HİZMETİ NEREDEN ALINIR?

İstanbul' da beyaz eşyadan aydınlatmaya, sıhhi tesisattan, boya badanaya kadar farklı hizmet kategorileri bulunmaktadır. Ücretsiz olarak alınabilecek tamir bakım hizmetlerinden herkes faydalanabilmektedir. Karıncagibi.com adresi ziyaret edilerek tüm ekipmanlar için servis bakım hizmeti alınabilmektedir.

Hizmet alım ihtiyacı bulunan ve hizmet sunucunun buluştuğu bir adres olarak Karıncagibi 7/24 hizmet sunmaya devam etmektedir. Her türlü ev temizliğinden, taşınmaya, ofis temizliği ve taşınmasına kadar hizmet alınabilmektedir. Ayrıca tüm elektrik elektronik konularında profesyonel hizmet alınarak güvenle kullanılabilmektedir.

Mesleğinde sektörün en iyisi olarak bilinen mimar, mühendislik tasarım hizmetleri sunulmaktadır. Evlerde dekorasyon ve yenileme çalışmaları, çatıdan, zemine, balkondan bahçeye tüm hizmetler alınabilmektedir. Her türlü beyaz eşyadan teknoloji ürünlerine kadar tamir bakım hizmeti alınabilmektedir.

NEDEN KARINCAGİBİ SEÇİLMELİDİR?

Karıncagibi, online hizmet noktası olarak çalışan modern hizmet ortamı olarak tanımlanmaktadır. Hizmete erişim ve iş bulma olanağının en kolay olabildiği bir ortam olarak çalışmaktadır. Neden karınca gibiyi seçmeliyim? Diyenler için bazı avantajlar;

- Hayatın hızına yetişemeyenler için bulunduğu yere hizmetin gelmesi,

- İş arayanlar için kapı kapı iş aramak yerine işin ayağına gelmesi,

- Kurumsal kimlik çatısı altında çalışmanın güvenilirliği,

Uygun fiyata tek noktadan pek çok hizmetin alınabilmesi gibi avantajları sayesinde tercih edilebilmektedir. Teknoloji olanaklarının en yüksek düzeyde kullanıldığı günümüzde Karıncagibi de güncel teknoloji hizmet platformu olarak çalışmaktadır.

Ücretsiz olarak sunulan üyelik hizmetleri sonrasında hizmet alıcı-sunucu kararı verilebilmektedir. Güvenle verilen tüm hizmetler sonrasında müşteri memnuniyeti kazanılmaktadır. Bu konuda ödünsüz çalışan Karıncagibi sektörde güvenilir varlık göstermektedir.

KARINCAGİBİ FİYATLARI

Karıncagibi dijital bir ortam olarak çalışmaktadır. Hizmet alım ihtiyacı bulunanlar ev, iş yeri için her hangi bir hizmeti güvenle alabilmektedir. Ayrıca kariyerinde ilerlemek güvenilir bir çatı altında çalışmak isteyenler de üye olarak iş bulabilmektedir.

Üyelik oluşturulduktan sonra doğrulama alınarak üyelik netleştirilmektedir. Ardından hizmet noktasında alıcı ve sunucu olarak müşteri seçimi beklenmektedir. Karıncagibi ortamında hizmetin ayağına kadar taşınması konforu sunulmaktadır. Fiyatlandırma işlemi;

- Seçilen hizmet türü için fiyatlandırma müşteri ve hizmet sunucu arasında belirlenmektedir.

- Sektörün en uygun fiyatlandırma sistemi olduğundan emin olunması gerekmektedir.

- Ödeme müşteri onayı alındıktan sonra yapılmaktadır.

- Hizmet tarihi belirlendikten sonra tam zamanında hizmet verilmektedir.

- Hizmet sonrasında ise tekrar müşteri onayı ve fikir belirtmesi konusunda ricacı olunarak hizmet karşılıklı teyit edilmektedir.

Hizmet alım ve sunum noktasında günün her saati karıncagibi.com erişimi sağlanabilmektedir. Buradan hangi tür hizmet alınacağı ve sunulacağı bilgisine kolaylıkla erişilebilmektedir.

Editör: Haber Merkezi