AXA Sigorta Efeler Ligi play-off etabı yarı final ilk maçında Halkbank ile Galatasaray HDI Sigorta, Ziraat Bankkart Voleybol Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 18.00’de başlayacak müsabaka TRT Spor Yıldız kanalından naklen yayınlanacak. Zorlu mücadeleyi baş hakem Koray Yılmazgil ile yardımcısı Ali Sarıkuzu yönetecek.

İki takım son olarak Efeler Ligi normal sezonu 25. haftasında başkentte karşı karşıya gelmiş ve Halkbank, maçı 3-0’lık skorla kazanmıştı.

HALKBANK EVİNDE KAYBETMİYOR

AXA Sigorta Efeler Ligi normal sezonunda 25 galibiyet, 1 mağlubiyet alarak 71 puanla lider tamamlayan Halkbank, kendi evinde hiç maç kaybetmedi.

Son olarak AXA Sigorta Kupa Voley’de Arkas Spor’u finalde 3-1 yenerek kupaya uzanan başkent ekibi, play-off yarı final ilk maçında da kendi evinde kazanmak ve seride 1-0 öne geçmeyi hedefliyor.

Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz'den hakem kararlarına eleştiri Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz'den hakem kararlarına eleştiri

GALATASARAY İLKİ BAŞARMAK İSTİYOR

Efeler Ligi’nde bu sezon iki kez karşılaştığı Halkbank’a kendi evinde 3-1, deplasmanda ise 3-0 kaybeden Galatasaray HDI Sigorta, play-off yarı final ilk maçını kazanarak bu sezon rakibine karşı ilk galibiyetini almayı amaçlıyor.

7 galibiyet, 9 mağlubiyet alarak 53 puan toplayan ve normal sezonu 4. sırada tamamlayan sarı-kırmızılılar, son olarak deplasmanda Ziraat Bankkart’ı 3-1 yenmişti.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ