Buruk: Şampiyon kadroya, şampiyon takıma sahibiz Buruk: Şampiyon kadroya, şampiyon takıma sahibiz

AXA Sigorta Efeler Ligi play-off etabı yarı final ilk maçında Ziraat Bankkart ile Fenerbahçe Parolapara, Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 13.00’te başlayacak müsabaka TRT Spor Yıldız kanalından naklen yayınlanacak. Zorlu mücadeleyi baş hakem Erdal Akıncı ile yardımcısı Selçuk Görmen yönetecek.

İki takım son olarak Efeler Ligi normal sezonu 20. haftasında başkentte karşı karşıya gelmiş ve Fenerbahçe Parolapara, maçtan 3-0 galip ayrılmıştı.

ZİRAAT BANKKART 3 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Çıktığı son üç resmi müsabakadan da mağlubiyetle ayrılan Ziraat Bankkart, İstanbul deplasmanında Fenerbahçe Parolapara’ya karşı kazanıp hem seride öne geçmek hem de üç maçlık yenilgi serisini noktalamak istiyor.

Bu sezon 19 galibiyet, 7 mağlubiyet alarak 59 puanla ligi 3. sırada tamamlayan Mustafa Kavaz’ın öğrencileri son olarak AXA Sigorta Kupa Voley yarı finalinde Arkas Spor’a 3-2 kaybetmişti.

FENERBAHÇE EVİNDE İDDİALI

Ligde 24 kez kazanıp 2 kez kaybederek 70 puan toplayan ve play-off etabına 2. sıradan katılan Fenerbahçe Parolapara, bu sezon evinde sadece bir maç kaybetti.

Sarı-lacivertliler, son maçını AXA Sigorta Kupa Voley yarı finalinde Halkbank’a karşı oynadı. Ve bu müsabakadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ