“Kurdeleli ressam” olarak bilinen değerli sanatçı Ertuğrul Ateş’in de konuk olduğu rengârenk sergi; bin 228 öğrencinin, çok çeşitli yöntem ve tekniklerle kile, kâğıda, tuvale ve dijitale yansıttığı 773 üründen oluştu.

Serginin açılışında konuşan Özel Arı Okulları Genel Müdür Yardımcısı Dr. Seva Demiröz; “Arı Okulları olarak, başarıyı, yüksek akademik hedefler kadar sanatsal, sportif, duygusal ve sosyal gelişimi de içerecek biçimde, bütüncül bir yaklaşımla tanımlıyoruz. Bu nedenle bilişsel gelişim olanaklarının yanı sıra, öğrencilerimize sanatsal, entelektüel, sportif ve sosyal becerilerini geliştirebilecekleri yaşam deneyimleri sunuyoruz” dedi.

Yıldız Tilbe’den “Ben bir şarkıyım” Yıldız Tilbe’den “Ben bir şarkıyım”

Bu özel günün onur konuğu olan ressam Ertuğrul Ateş ise Özel Arı Okullarının 40. yılını kutlayarak sanatın pek çok alanında branşlaşan bir eğitim öğretim kurumunun etkinliğinde olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Konuşmasının ardından Ateş’e Özel Arı Okulları Genel Müdür Yardımcısı Seda Tarman tarafından plaket takdim edildi.

Arılı öğrencilerin görsel sanatlar becerilerini işitsel ve ritmik sanat becerileriyle bütünleştirdiği sergi açılışında; birbirinden güzel yerli ve yabancı şarkıları notalara döken orkestra ve sesleriyle renk katan koronun yanı sıra modern dans performansları da izleyicilerle hoşça zaman geçirtti.

Kaynak: Haber Merkezi