Nazan Öncel konserinde yine ayakta alkışlandı Nazan Öncel konserinde yine ayakta alkışlandı

1993 Yılında Med Cezir albümü ile solistlik kariyerine zirvede başlayan Levent Yüksel, 30. yıl dönümünü Ankaralı hayranlarıyla kutluyor.
Çıkarmış olduğu tüm albümlerinden özenle seçilmiş dillere pelesenk olmuş en sevilen şarkılarını, senfonik orkestra eşliğinde 30. yıl özel konserinde sizlerle buluşturacak.

Levent Yüksel müzik kariyeri

Levent Yüksel ilk albümü Med Cezir'i 1993 yılının Mayıs ayında çıkardı.

1996 yılında kariyerinde ikinci stüdyo albümü olan Levent Yüksel'in 2. CD'si'ni piyasaya sürdü.

1997 yılının Temmuz ayında çıkardığı Bi'Daha teklisi o yılın en çok satan teklisi oldu. 1998'in Nisan ayında ise Adı Menekşe albümünü çıkarmış, 2000 yılı Ekim ayında 15 şarkıdan oluşan Aşkla albümünü çıkararak yoluna devam eden sanatçı, 27 Mayıs 2004 tarihinde Uslanmadım albümünü yayımlamış ve bu albümde Orhan Gencebay'ın şarkısı Yarabbim'i yeniden seslendirmiştir.

Kadın sanatçıların seslendirmiş olduğu eski şarkıları yorumladığı 26 Mart 2006 tarihinde çıkardığı Kadın Şarkıları albümü, Yüksel'in toplamda yedinci albüm çalışması olmuştur. Yüksel albümü için bir röportajında, yeni albümünde neden sadece kadın şarkılarına yer verdiğini, Tanju Okan'ın Kadınım şarkısı gibi erkeklere ait eserler var. Emre Altuğ ve Yaşar ile de çalıştı. İbret-i Alem ve Sıcak albümündeki bazı şarkıları Emre Altuğ, Levent Yüksel ile düet yaparak söyledi.

Yer: CSO Ada Ankara Ana Salon

Tarih: 11 Mayıs 2024, 21:00

Muhabir: İrem AKBAY