Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi play-off etabı çeyrek final ikinci ayağında Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler ile Mersin Büyükşehir Belediyesi, Gölbaşı Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 18.00’de başlayacak müsabaka Türkiye Basketbol Federasyonu Youtube kanalından naklen yayınlanacak. Zorlu mücadeleyi, Kaan Büyükçil Orkun Yurttaş, Alper Gökçebel hakem üçlüsü yönetecek.

İki takım son olarak çeyrek final serisinin ilk maçında Mersin’de karşı karşıya gelmiş ve Mersin BŞB. mücadeleyi 66-60 kazanarak 1-0 öne geçmişti.

Trabzonspor, Karadağlı savunma oyuncusu Stefan Savic ile 3 yıllık anlaşma sağladı Trabzonspor, Karadağlı savunma oyuncusu Stefan Savic ile 3 yıllık anlaşma sağladı

TED KAZANMAK ZORUNDA

Çeyrek final etabının ilk maçını deplasmanda 66-60 kaybederek 1-0 geriye düşen TED Ankara Kolejliler, kendi evinde taraftarı desteği ile kazanıp seriyi üçüncü maça taşımayı hedefliyor.

Normal sezonu 49 puanla 8. sırada tamamlayan başkent ekibi, çıktığı son 5 iç saha maçında 3 kez mağlup olurken 2 kez de galibiyet yaşamıştı.

MERSİN BŞB. 4 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Çıktığı son dört resmi maçtan da zaferle ayrılan Mersin Büyükşehir Belediyesi, 1-0 önde geldiği çeyrek final serisinin ikinci maçını da kazanarak adını yarı finale yazdırmayı amaçlıyor.

Akdeniz ekibi, normal sezonu 60 puanla sezonu 3. sırada tamamlayarak play-off biletini almaya hak kazanmıştı.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ