Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Şahin, ziyaretlerinde gençlerle sohbet edip vatandaşların taleplerini dinliyor. 

Şahin bu kapsamda, Mamak Belediyesi Millet Kıraathanelerini gezerek, kıraathanelerde vakit geçiren vatandaşlarla bir araya geldi, hal hatır sordu. Çevredeki park ve bahçe çalışmalarını da kontrol eden Şahin, ekiplere yeşil alan ve parklardaki çalışmalar konusunda talimat verdi.

Hitit Rallisi Heyecanı Başkentte yaşanacak Hitit Rallisi Heyecanı Başkentte yaşanacak

Başkan Şahin: İçinizden biriyim

Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Şahin, tüm mahallelere eşit hizmet götüreceklerini yineledi. Özellikle yaşlı vatandaşlarla samimi diyaloglar kuran Şahin, birlikte çay içti. Mamaklının hizmetin en iyisine layık olduğunu kaydeden Şahin, halkın ihtiyaçlarını her zaman ön planda tutacaklarını ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. Gençlerle de şakalaşan Başkan Şahin, “ Bu bölgenin insanıyım, sizin içinizden biriyim. Her zaman yanınızdayım” dedi.

 “O, Her Zaman Yanımızda”

Başkan Şahin’i yanlarında görmekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar da çeşitli konularda istişarelerde bulundular. Başkan Şahin ile görüşen vatandaşlar, “Başkanımızı yanımızda görmekten, birebir kendisiyle görüşüyor olmaktan dolayı memnunuz. Kendisi her zaman halkın içinde halkla iç içe. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz” diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler. 

Kaynak: Haber Merkezi