31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için sahaya inen CHP'den Mamak Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Metin Özaslan, Mamaklı hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Son buluşma programında da büyük destek gören Özaslan, en doğru adayla seçmenin karşısına çıkılması gerektiğinin altını çizdi.

Mamak Yeni Bayındır Mahallesi'nde bir salonda düzenlenen programda; Mamak'ı gerçek belediyecilik ile buluşturacaklarını vurgulayan Dr. Metin Özaslan, "Belediyeyi hep birlikte kazanacağız. Mamak'ımıza hizmet etmek bizim için onur ve gurur verici bir görev. Mamak'ımızı gelişim ve dönüşüm projelerimizle güçlü bir geleceğe taşımak, ilçeler arasında Ankara'nın bir numarası yapmak için istikrar ve uyum içerisinde çalışacağız. Kimseyi ötekileştirmeden, herkesi kucaklayarak, çok samimi bir birliktelikle tarih yazacağız." dedi.

HER KESİMİN DESTEĞİNİ ALAN 

Konuşmasında aday belirleme sürecine de değinen  Özaslan; seçimin kazanılması ve 25 yılın ardından yeni bir dönemin başlaması hedefi doğrultusunda en doğru adayla; partisinin yanı sıra Mamak'ta her kesimin desteği ile tüm nitelikleri üzerinde taşıyan bir isimle seçmenin karşısına çıkılmasının önemine dikkat çekti.

Özaslan, "Mamak’ımızın geleceğine yönelik tasarladığımız projelerimizi özetlediğimiz ve sahadan soruları cevapladığımız buluşmamızda; içten bir şekilde ev sahipliği yapan başta Alper Altaş olmak üzere  bizlere gösterilen yakın ilgi ve tereddütsüz tam destek açıklamaları için tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum." ifadeleri ile sözlerini tamamladı. 

Kaynak: Hatice GÜREL