Hitit Rallisi Heyecanı Başkentte yaşanacak Hitit Rallisi Heyecanı Başkentte yaşanacak

Hastane bahçesinde gerçekleşen etkinliğe AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, İl Sağlık müdür yardımcıları, Hastane başhekimi Uğur Yıldız, sanatçı Hakan Taşıyan ve çok sayıda hastane personeli katıldı.

Etkinlikte konuşan AK Parti Uşak Milletvekili Op. Dr. İsmail Güneş ve İl Sağlık Müdürü Kurtcebe sağlık çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkür ederek haftalarını kutladı. Ayrıca sağlık personeliyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek onların sadece sağlık alanında değil sanat alanında da önemli katkılar sağladığını vurguladı.

BAŞHEKİMİN OBJEKTİFİNDEN KARELER SERGİLENDİ

Etkinliğe katılanlar Şef Mesut Marangoz yönetimindeki Yenimahalle halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu’nun söylediği şarkılara eşlik ederek keyifli anlar yaşadı. Konuklar arasında yer alan sanatçı Hakan Taşıyan’da hemşireler için sahneye çıkarak Güz Gülleri şarkısını seslendirdi.

Hastane başhekimi Uğur Yıldız’ın ‘Ankara’da Kış’ fotoğraf sergisi gezisiyle sona erdi.  Etkinliğe katılanlar hastane korosunun söylediği şarkılara eşlik ederek keyifli anlar yaşadı. Hastalar, hasta yakınları ve personel hemşireler haftasında doyasıya eğlendi.

Muhabir: Nursel Dilek MANAVBAŞI